search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Υπ. Άμυνας: «Λοξοκοιτάζονται» Παναγιωτόπουλος και Στεφανής – Το χτύπημα κάτω από τη «ζώνη»

18.05.2020 05:55

 

Στο στρατόπεδο Παπάγου είναι γνωστό ότι οι δύο πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου Εθνικής Aμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Αλκιβιάδης Στεφανής, δεν έχουν ιδανικές σχέσεις. Τριβές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή για μια σειρά από ζητήματα που αφορούσαν αλλαγές στη συγκρότηση της Εθνοφυλακής αλλά και την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό.

Μόλις την Παρασκευή καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό, ενδεικτικό της κατάστασης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής ο Στεφανής ξεκίνησε να κάνει, ακόμα μία, περιοδεία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με ελικόπτερο ΝΗ-90, το οποίο συνήθως είναι δεσμευμένο για αεροδιακομιδές με βάση στη Σύρο, ώστε να έχει δυνατότητα ταχείας μετακίνησης σε όλο το αρχιπέλαγος.

Τελικά, προτού καν προλάβει να προχωρήσει από τη Λέσβο προς Χίο, Οινούσσες και τα υπόλοιπα μικρά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ήλθε εντολή να μην ολοκληρωθεί η περιοδεία. Η εντολή, βεβαίως, δεν ήλθε από τον Παναγιωτόπουλο, αλλά από κάπως πιο ψηλά, κάτι που δημιούργησε υφυπουργική καχυποψία περί «χτυπήματος κάτω από τη μέση».

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι… κρίσεις στο υπουργείο Εθνικής Aμυνας από κάποια ελικόπτερα ξεκινούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03