search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:30
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Πόλεμος ξεσπά στο Διαφάνι – Ανατρεπτικό το πρώτο επεισόδιο μετά την καραντίνα (Photos)

18.05.2020 08:51
Άγριες Μέλισσες: Πόλεμος ξεσπά στο Διαφάνι – Ανατρεπτικό το πρώτο επεισόδιο μετά την καραντίνα (Photos) - Media

 

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σήμερα, Δευτέρα μετά από μια μεγάλη αποχή λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας. Πλέον, οι ηθοποιοί είναι στις θέσεις τους με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία στο Διαφάνι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε τον Δούκα σε μια προσπάθεια να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, με απώτερο σκοπό να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Θα είναι, όμως, τόσο εύκολο να πείσει τον ορκισμένο πλέον εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό. Σκοπός τους είναι να τους φοβίσουν και να τους οδγήσουν σε διάλυση.Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση…

Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη.

Την ίδια ώρα όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:30