04/07/2020 19:01:17

Κούγιας: Έχει ζητηθεί έλεγχος για ψευδείς καταθέσεις στη δίκη Τοπαλούδη (Video)

Κούγιας: Έχει ζητηθεί έλεγχος για ψευδείς καταθέσεις στη δίκη Τοπαλούδη (Video) - Media

 

«Στο σκεπτικό της απόφασης σύμφωνα με όσα εφαρμόζονται στο νόμο, μπορεί η πρόεδρος του δικαστηρίου να συντάξει έκθεση και να την διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα, με το σκεπτικό να ζητηθεί να διερευνηθεί η ύπαρξη άλλων ποινικών αδικημάτων».

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με τις προεκτάσεις της απόφασης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Στη διάρκεια της δίκης όταν εξετάζονταν οι μάρτυρες, διαβάστηκαν και κάποια δικόγραφα, όπως οι εκθέσεις κάποιων ψυχιάτρων, προσπαθώντας να επηρεάσουν το δικαστήριο. Όταν τελείωσε η δίκη ανέπτυξα στην πρόεδρο τους ισχυρισμούς μου ότι θα πρέπει να συντάξει έκθεση όπου να ζητά να διερευνηθεί το αδίκημα ψευδούς κατάθεσης, αναφορικά με την κατάθεση του πατέρα και της γιαγιάς του πρώτου κατηγορούμενου, αλλά και της αδερφής του δεύτερου, και να διερευνηθεί αν έχουν διαπράξει αδικήματα οι συγκεκριμένοι γιατροί», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.