search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03
MENU CLOSE

Στις 29 Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια -Τι ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

18.05.2020 11:44
Νέα πραγματικότητα στα γυμναστήρια: Μόνο με ραντεβού και χωρίς αποδυτήρια - Media

 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια της χώρας, δηλώνοντας πως αυτό θα συμβεί στις 29 Ιουνίου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παπαθανάσης, όλα τα γυμναστήρια της χώρας είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου και έως τότε ο κλάδος βρίσκεται σε αναστολή με ό,τι αυτό συνεπάγεται γι’ αυτές τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός ανέφερε: «Ως προς τον προγραμματισμό τηρούμε τα επτά στάδια επανεκκίνησης», ενώ σημείωσε πως ο λόγος που μόνο η εστίαση θα ανοίξει νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα είναι πως οι ειδικοί επιστήμονες εξέτασαν τα δεδομένα και έδωσαν το «πράσινο φως», ενώ ακολουθούν τα ξενοδοχεία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03