search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14
MENU CLOSE

Στρατιώτες ποζάρουν γυμνοί μπροστά από πολεμικό αεροπλάνο και δίπλα σε μνημείο νεκρών αεροπόρων (Photos)

18.05.2020 12:45
Στρατιώτες ποζάρουν γυμνοί μπροστά από πολεμικό αεροπλάνο και δίπλα σε μνημείο νεκρών αεροπόρων (Photos) - Media

 

Το πολεμικό αεροσκάφος των red arrows, το οποίο έχει μετατραπεί σε αεροσκάφος επιδείξεων, επέλεξε μια ομάδα στρατιωτών για να σπάσει πλάκα. Οι στρατιώτες πέταξαν τα ρούχα τους και εντελώς γυμνοί άρχισαν να φωτογραφίζονται όχι μόνο μπροστά στο αεροσκάφος αλλά ξάπλωσαν και φωτογραφήθηκαν και στα φτερά του. 


Ο τίτλος της the sun, είναι ο καλύτερος. Κάνει λογοπαίγνιο με τις λέξεις red arrows και κατονομάζι την πράξη ως rude arrows για να δείξει την αγένεια των στρατιωτών αυτών, οι οποίοι δε σεβάστηκαν ούτε ένα μνημείο νεκρών αεροπόρων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους. 


Οι πόζες για τις φωτογραφίες έγιναν δίπλα σε μια πλάκα από ορείχαλκο που σηματοδοτεί τους θανάτους των αεροπόρων Jon Egging και Sean Cunningham, οι οποίοι πέθαναν σε ξεχωριστά τραγικά ατυχήματα το 2011.
Οι στρατιώτες μαζί με τον αξιωματικό τους βρέθηκαν στον χώρο επειδή τις 2 τελευταίες ημέρες έπαιρναν δείγματα από φαντάρους του στρατιωτικού αεροδρομίου της βάσης της RAF, Σκάμπτον  για τον κορωνοϊό. 


Μετά την εξοργιστική φωτογράφηση ένας από τους φαντάρους αποφάσισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έτσι εντοπίστηκε η παρέα.

Τώρα όλοι τους κινδυνεύουν με ποινές που προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό του σώματος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14