search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Μπρους Ντίκινσον: Νεκρή η πρώην σύζυγος του θρυλικού frontman των Iron Maiden έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους (Photo)

18.05.2020 18:56
bruce_dickinson_1

 

Ο Μπρους Ντίκινσον, των θρυλικών Iron Maiden βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή την πρώην σύζυγό του Πάντι Μπάουντεν στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά
.
«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεώτερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι’ αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».
 

Καταγραφη H 45χρονη γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι φωτογραφημένη στο μπαλκόνι του σπιτιού της 

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε, ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρνο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:25