search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:12
MENU CLOSE

Αιτωλικό: Τον κυνηγούσε σε όλη την πόλη πυροβολώντας τον!

19.05.2020 07:14
Αιτωλικό: Τον κυνηγούσε σε όλη την πόλη  πυροβολώντας τον! - Media

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή του Αιτωλικού, ο δράστης αποπειράθηκε να τραυματίσει θανάσιμα έναν άνδρα, που επέστρεφε στην οικία του, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα στους δρόμους της πόλης.

Οπως αναφέρει το Patras Times στη συνέχεια ο παθόντας προκειμένου να διαφύγει εισήλθε σε συγγενική του οικία, όπου τον ακολούθησε ο δράστης και πυροβόλησε ακόμη δυο φορές εναντίον του και εναντίον μιας γυναίκας, που βρισκόταν στην οικία, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού εντόπισαν τον δράστη, χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή, κοντά στην οικία του και τον συνέλαβαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24