search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:05
MENU CLOSE

Masterchef: Η κίνηση του Γιώργου που έστειλε τη Ντέμη στο… απόσπασμα – Εντάσεις στον εξώστη (Videos)

19.05.2020 07:30
Masterchef: Η κίνηση του Γιώργου που έστειλε τη Ντέμη στο… απόσπασμα – Εντάσεις στον εξώστη (Videos) - Media

Ανατροπές αλλά και εντάσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Masterchef στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος επέλεξε να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, την οποία έδωσε στη Μαρία, βγάζοντάς την από τη διαδικασία αποχώρησης.

Όπότε Ντέμη και Τζον κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα πιάτο του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου ώστε να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ο Τζον κατόρθωσε να εμφανίσει ένα άρτιο δημιούργημα και πήρε τέσσερα 9άρια. Η Ντέμη από την άλλη, έκανε μια καλή προσπάθεια, ωστόσο, όχι τόσο αξιόλογη όσο του συμπαίκτη της με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, μάλιστα, ο Διονύσης με τον Γιώργο είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό εξαιτίας της απόφασης του Γιώργου να σώσει τη Μαρία από τη διαδικασία της αποχώρησης, μ εαποτέλεσμα να αφήσει την Ντέμη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03