search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις για τη Θεία Κοινωνία εν μέσω πανδημίας (Video)

19.05.2020 11:54
Μαρία Σολωμού: Τι απαντά μετά τις αντιδράσεις για τη Θεία Κοινωνία εν μέσω πανδημίας (Video) - Media

 

Πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου αναφορικά με την απόφαση της Μαρίας Σολωμού να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με αυτήν της την απόφαση, τονίζοντας ότι αυτό ήταν κάτι που έκανε η ίδια χωρίς να παροτρύνει κανέναν να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

«Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική. Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59