search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία στην Αρτέμιδα – Τι όπλισε το χέρι του δράστη

19.05.2020 13:08
Σέρρες: Στρατιωτικός έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στην τουαλέτα του σπιτιού του - Media
 
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 65χρονου άνδρα, στην Αρτέμιδα στις 10 Μαΐου.
 
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, δράστης της ανθρωποκτονίας φέρεται να είναι ένας 34χρονος Αλβανός, ομοεθνής του θύματος, ενώ κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα.
 
Όλα συνέβησαν στην αυλή ενός διώροφου σπιτιού στην Αρτέμιδα. Το θύμα διαπληκτίστηκε με τον δράστη, που τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα.
 
Ο 65χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι αιτία θανάτου ήταν οι κακώσεις που του είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.
 
Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00