search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Με στίχους του Σωκράτη Μάλαμα γιορτάζει η Κλέλια Ρένεση τα πρώτα γενέθλια της κόρης της (Photo)

19.05.2020 14:55
Κλέλια Ρένεση «Μια ζωή θα σπέρνουμε στην πόλη αναμπουμπούλες» (Photo) - Media
 
Πριν ένα χρόνο, η Κλέλια Ρένεση έφερε στη ζωή την κορούλα της, Κοραλία. Η μικρή, λοιπόν, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η μητέρα της, της ευχήθηκε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
 
Η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» με την ανάρτησή της έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, χρησιμοποιώντας στίχους από τον «Κήπο» του Σωκράτη Μάλαμα.
 
View this post on Instagram

Ενας χρονος απο τη μερα που γεμισαμε κοράλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολη της ζωης μου περασα κ περνω τεστ σαν γιγαντια κυματα κ με λαχταρα περιμενω τα επομενα. Ευχαριστω αυτους που ηταν στο πλαι μου σ αυτο το ταξιδι. Κ ολους εσας για τις ευχες. Δεν εχει αξια ομως να χω εγω ενα τυχερο κ υγιές κ δυνατο παιδι, οταν τριγύρω τα παιδια του κοσμου υποφερουν, λιμοκτονουν, ορφανευουν απο γονεις η απο αγαπη κ η καρδια τους γεμιζει φοβο. Η ευχη μου σημερα που ο ηλιος της κορης μου κλεινει μια στροφη, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, οπως τους αξιζει και να χει κ αυτη χιλιαδες παιδια για συντροφια. Αλλιως ετσι οπως την κοβω, θα παλευει μια ζωη για να τα σωσει. Οπως κ να χει , δυναμη σε ολες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λαμπουν, σε οσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρουμενα. Εκει ειναι η αξια. Αυτος ειναι ο χρυσος. Αυτη επρεπε να ειναι η μοναδα μετρησης του χρυσου του κρατους κ η μονη παρακαταθήκη. Τα σεβη μου κ «τα φτερα μου ανοιγω στον αερα Οτι απομενει απ τη ζωη ειναι μια μερα»

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

«Ένας χρόνος απο τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να έχω εγώ ένα τυχερό και υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονουν, ορφανεύουν απο γονείς ή από αγάπη και η καρδιά τους γεμίζει φόβο.
 
Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, όπως τους αξίζει και να χει και αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Οπως και να χει, δύναμη σε όλες τις μαναδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί ειναι η αξία. Αυτός ειναι ο χρυσός. Αυτή επρεπε να ειναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους και η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου και “τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ο,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα”» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52