search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Ο Μπάιντεν έβγαλε παρατσούκλι στον Τραμπ και είναι επικό (Video)

19.05.2020 16:59
Προσπάθεια επιστροφής στην εποχή Ομπάμα - Media
 
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί συνεχώς «κοιμισμένο», απάντησε μέσω βίντεο, με αφορμή την οικονομία στον αντίπαλο του με ένα δικό του προσωνύμιο.
 
«Είναι ο πρόεδρος Τουίτι, κάθε πρωί αντί να δει τι θα κάνει με την οικονομία ασχολείται με το Twitter του» είπε ο Μπάιντεν με αφορμή την αγάπη του Ντόναλντ Τραμπ για το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Σταμάτα να γράφεις. Πως είναι δυνατόν να προσφέρεις στην οικονομία όταν κάθε μέρα γράφεις και δεν ασχολείσαι;» δήλωσε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με μια Ένωση Αμερικανών Ασιατικής καταγωγής.
 

«Έχουμε έναν κοιμισμένο τύπο στο υπόγειο του σπιτιού του (…) που δεν θέλει να συζητήσει λόγω της Covid-19», είχε δηλώσει ο Τραμπ στην αρχή της επιδημίας για τον αντίπαλο του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:14