31/05/2020 07:55:30

Εκτός λίστας εκδικάσεων του CAS οι προσφυγές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Εκτός λίστας εκδικάσεων του CAS οι προσφυγές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Media

 

Απούσα από το πρόγραμμα των εκδικάσεων του CAS είναι η υπόθεση των προσφυγών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το θέμα της συνιδιοκτησίας του Δικεφάλου με την Ξάνθη και της τιμωρίας που έχει επιβληθεί.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε γνωστό το σχετικό πρόγραμμα από τις 25 Μαϊου μέχρι και τις 24 Αυγούστου με τις υποθέσεις των προσφυγών να είναι εκτός.

Εάν κάτι τέτοιο δεν αλλάξει με μια έκτακτη προσθήκη, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η υπόθεση που έχει απασχολήσει αρκετά το ελληνικό ποδόσφαιρο όλους τους τελευταίους μήνες δεν θα λήξει μέσα στο καλοκαίρι.

Δηλαδή, σε ένα χρονικό σημείο που το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει, με τη βαθμολογία, ενδεχομένως να έχει επικυρωθεί.

Ανάμεσα στη λίστα αυτή είναι και η προσφυγή της Μάντσεστερ Σίτι για την τιμωρία της για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ημερομηνίες εκδίκασης να είναι στις 8, 9 και 10 Ιουνίου.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.