search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Η Μαρινέλλα μιλά για τον… αόρατο εχθρό – «Με πιάνει τρέλα»

20.05.2020 07:05
Κορωνοϊός: Η Μαρινέλλα μιλά για τον… αόρατο εχθρό - «Με πιάνει τρέλα» - Media

 

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη μίλησε η Μαρινέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com.

«Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται» αναφέρει μεταξύ άλλων η μεγάλη ερμηνεύτρια η οποία δε διστάζει να εξομολογηθεί ότι ο ιός αυτός την έχει τρομάξει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένη στο σπίτι εδώ και 75 ημέρες.

«Μία φορά βγήκα με την αδερφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πρίν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα. Στον πόλεμο ξέρεις, βλέπεις ποιος είναι ο εχθρός και αμύνεσαι. Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος. Την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου-που μένουμε στο ίδιο σπίτι – τα βλέπω από το μπαλκόνι και μιλάμε μέσω skype ‘η viber. Όποτε τους βλέπω για να πάω φαγητό , τα παιδιά είναι σε 15 μέτρα απόσταση» τόνισε.

Ωστόσο, η Μαρινέλα έχει εμπιστοσύνη στους επιστήμονες, καθώς πιστεύει ότι αν ο καθένας από εμάς ακολουθήσει τις οδηγίεςπου μας δίνουν, ο ιός θα καταλαγιάσει σιγά σιγά.

«Κοίταξε να δεις, έχουμε πολύ καλούς επιστήμονες και τώρα με αυτό το πράγμα, τους εκτιμούμε ακόμη περισσότερο. Εάν ακολουθούμε τις οδηγίες – να φοράμε μάσκα βρε παιδιά! – να μη σκεφτόμαστε μόνο “ωχ αδερφέ, πάμε να βγούμε, να πιούμε, δεν θα πάθουμε τίποτα”. Τώρα με αυτό το τέρας πού μας ήρθε – έτσι λέω εγώ τον κορωνοϊό- δεν ξέρει πώς να μας προφυλάξει. Γι αυτό πρέπει να έχουμε το νου μας, να είμαστε συνεπείς σε ότι μας λένε», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις…βόλτες των πολιτών στις παραλίες, η ίδια δηλώνει ότι τους καταλαβαίνει -κυρίως τους νέους- αλλά και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ζουν σε μεγάλα σπίτια, ωστόσο “θα πρέπει να προσέχουμε”, επισημαίνει.

«Έπιασε η ζέστη, το καταλαβαίνω, εγώ είμαι ευλογημένη γιατί παίρνω αέρα στο σπίτι πού έφτιαξα με κόπο και ιδρώτα και είναι δροσερά και άνετα. Οι περισσότεροι πού ζουν σε μικρό χώρο θέλουν να βγουν από το σπίτι τους για να δροσιστούν. Έτσι , πάνε στην παραλία και κάθονται μέχρι το βράδυ , όμως, πού πας να χωθείς χωρίς μάσκα μέσα στον κόσμο; Πρέπει να κρατάς και μια απόσταση..  Τα νέα παιδιά θέλουν να αγκαλιαστούν, το ξέρω, και ο έρωτας και το φλέρτ είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Δεν ξέρω, ίσως επειδή μεγάλωσα, τα σκέφτομαι εγώ έτσι;», αναφέρει, τονίζοντας ότι και στην ίδια λείπει το τραγούδι, όμως, συμμορφώνεται με τια καταστάσεις, ελπίζοντας ότι σύντομα όλο αυτό θα αποτελεί παρελθόν για όλους μας.

«Κι εγώ θέλω να τραγουδήσω! Δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω! Όμως, πώς θα τραγουδήσουμε και πόσοι θα έρθουν;… Μου λείπει να τραγουδάω, μού λείπει να βγαίνω».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53