search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Αλίκη Κατσαβού: Το μερίδιο του γιου της από την περιουσία του Κώστα Βουτσά

20.05.2020 12:31
Αλίκη Κατσαβού: Το μερίδιο του γιου της από την περιουσία του Κώστα Βουτσά - Media

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή «Μεσημέρι» ανέφερε πως ο Κώστας Βουτσάς δεν άφησε διαθήκη προσθέτοντας ότι κάι τέτοιο «δεν ήταν και στον χαρακτήρα του. Είναι μετρημένα κουκιά η περιουσία. Ό,τι υπήρχε έχει ήδη γραφτεί στα παιδιά». Αναφορικά με το γιο τους εξήγησε πως «Ο Φοίβος θα έχει τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα σήριαλ. Το μερίδιό του. Αυτό είναι».

Παράλληλα, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr αναφέρθηκε και στη δική της περιουσία λέγοντας «Είμαι πάρα πολλά χρόνια ηθοποιός. Δεν βασιζόμουν επαγγελματικά στον Κώστα. Νομίζω ότι είμαι αρκετά εύστροφη για να βρω λύση για να βιοποριστώ σωστά και αξιοπρεπώς γιατί πρέπει να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω μια προσωπική περιούσια που δεν θα ήθελα να την εκποιήσω για να ζήσω. Θα ήθελα να ζήσω από το επάγγελμά μου».

Τέλος, αναφορικά με τις σχέσεις της με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού «Οι σχέσεις μας με τις κόρες του Κώστα είναι εξαιρετική. Τις αγαπάω και με αγαπάνε πάρα πολύ. Και την αδερφή του Κώστα αγαπάω πολύ. Και τον Άνθιμο και όλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13