search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Στην ουρά στο σούπερ μάρκετ στέκεται με σορτσάκι και μάσκα ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας και περιμένει να πληρώσει

20.05.2020 12:35
Η Πορτογαλία αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία του Συμβουλίου της ΕΕ - Media

 

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια. Δείχνει τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Marcelo Rebelo de Sousa, να φοράει σορτσάκι και μάσκα στο πρόσωπο για τον κορωνοϊό και να στέκεται υπομονετικά στην ουρά στο σούπερ μάρκετ περιμένοντας να εξυπηρετηθεί όπως όλος ο κόσμος. 
Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα σούπερ μάρκετ κοντά στη Λισαβόνα στον τόπο όπου μένει ο Πορτογάλος πρόεδρος. Τα σχόλια ήταν θετικότατα για αυτή του την στάση και εκτός του ότι πολλοί τον λένε «Ο πιο χαλαρός πρόεδρος του κόσμου», τον επικροτούν επειδή και τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊο, δηλαδή φοράει μάσκα και κρατάει απόσταση ασφαλείας αλλά και δεν θέλει να διαφέρει σε τίποτε από τους συμπολίτες του, αν και είναι ο «πρώτος πολίτης της χώρας».
Λίγες ημέρες πριν, η χώρα βγήκε σιγά σιγά από την καραντίνα και τότε ο  Marcelo Rebelo de Sousa, είχε πάει σε ένα καφέ και είχε πιει τον καφέ του δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι του έλειψε να πιει έναν καφέ έξω. 
Από τη Δευτέρα στην Πορτογαλία έχουν ανοίξει τα καταστήματα εστίασης με την υποχρέωση όμως να λειτουργούν με το 50% της χωρητικότητας τους  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15