search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Μπάχαλο στην ψηφοφορία στη Βουλή: Γιατί… άνοιξε η κάλπη

20.05.2020 12:36
5081866.jpg
 
Αναστάτωση προκάλεσε στη Βουλή το λάθος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλογιάννη ο οποίος έριξε στην κάλπη για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο «γυμνό» το ψηφοδέλτιο χωρίς να το τοποθετήσει σε φάκελο.
 
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του επεσήμαναν αμέσως το λάθος του με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να διακοπεί, ο πρόεδρος της εφορευτικής να κατεβεί στην κάλπη και έπειτα από μια σύντομη συνεδρίαση να ληφθεί η απόφαση πως η κάλπη πρέπει να ανοίξει ώστε ο κ. Καλογιάννης να βγάλει το ψηφοδέλτιό του , να το τοποθετήσει σε φάκελο και να το ξαναρίξει.
 
Το λάθος του κ. Καλογιάννη και η ιστορία με την κάλπη γύρισε αυτομάτως τους περισσότερους αρκετά χρόνια πίσω στο 1985 όταν ο πατέρας του Σταύρου Καλογιάννη, Λευτέρης, επίσης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε αρπάξει την κάλπη, την είχε βάλει στην πλάτη και την πήγε στα γραφεία της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Πηγή: real.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50