search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Έχασε το μάτι του το θύμα – Μαρτυρίες που σοκάρουν (Video)

20.05.2020 12:57
«Υπόθεση βιτριόλι»: Μηνύσεις προαναγγέλλει ο δικηγόρος του 40χρονου - «Του έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι» (Video) - Media
 
Σοκαρισμένοι δηλώνουν όλοι όσοι έζησαν το αποτρόπαιο περιστατικό με μία 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό το πρωί της Τετάρτης, στην Καλλιθέα.
 
Ολα ξεκίνησαν στις 9.30 το πρωί στη Θησέως. Η 34χρονη Ιωάννα πήγαινε στο γραφείο της, όταν ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο., όπως φέρεται να είπε το θύμα σε συναδέλφους της που έσπευσαν να το βοηθήσουν.

Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια.
 
Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.
 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το καυστικό υγρό ήταν τόσο ισχυρό που από το μάτι της 34χρονης έτρεχε αίμα. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια.
 
Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.
 
Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15