search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Το πιο ηλικιωμένο μοντέλο εσωρούχων του instagram, εκλιπαρεί: «Ανοίξτε τα γυμναστήρια, σκουριάσαμε» (Photos)

20.05.2020 13:30
Το μοντέλο Χαλίμα Άντεν αποχαιρετά τις πασαρέλες για χάρη του Ισλάμ  - Media

 

Η Jodi Harrison Bauer είναι 59 ετών, και είναι το πιο ηλικιωμένο μοντέλο μαγιό και εσωρούχων toy instagram. Έχει χιλιάδες ακολούθους και όλοι έχουν να λένε για το εκπληκτικό κορμί που διατηρεί στην ηλικία της ενώ έχει γίνει και μητέρα δυο φορές. 


Η Jodi γυμνάζεται καθημερινά για να διατηρεί αυτό το κορμί και τώρα με τον κορωνοϊό που τα γυμναστήρια έχουν κλείσει λόγω καραντίνας, δεν αντέχει άλλο.

Μάλιστα έγραψε: «Σας παρακαλώ ανοίξτε επιτέλους τα γυμναστήρια για να γυμναστούμε. Σκουριάσαμε. Δεν είναι μόνο το κορμί αλλά και η ψυχική μας ισορροπία που τα χρειάζεται».


Η Jodi κατά το παρελθόν και πριν αρχίσει να ασχολείται με το instagram είχε ανακηρυχθεί Miss Fitness USA για το εκπληκτικό κορμί που διαθέτει.

Η Ίδια έχει ανοίξει ένα μεγάλο γυμναστήριο στο Κονέκτικατ το οποίο όμως και αυτό είναι κλειστό λόγω της καραντίνας. 


Σε 6 μήνες θα γίνει 60 χρονών αλλά όπως λέει αυτό δεν την ενδιαφέρει και προτρέπει και τις άλλες γυναίκες να μην αφήνουν τον εαυτό τους και να γυμνάζονται: «Αν μπορώ να το κάνω εγώ τότε μπορείτε και εσείς. Χρειάζεται απλώς πολλή πειθαρχία, αποφασιστικότητα και επιθυμία να πετύχετε και να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17