search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:28
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για το «μπάχαλο» στη Βουλή: «Παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας» (Video)

20.05.2020 13:30
5081932.jpg

 

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το μπάχαλο κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δ. Παπαγγελόπουλου, με το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης να καταγγέλλει «παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας».

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που χαρακτηρίσαμε την υπόθεση της προανακριτικής ως μεγάλο φιάσκο και ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έσπευσαν με τις μεθοδεύσεις τους να μας δικαιώσουν.

Σήμερα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ξεπέρασαν κάθε όριο, εξευτελίζοντας το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα της χώρας με την παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας στη Βουλή. Απροκάλυπτα και σε απευθείας μετάδοση, δεν δίστασαν να “διορθώσουν” βουλευτή που ψήφισε άκυρο και να επαναλάβουν τη διαδικασία ανοίγοντας την κάλπη για να αφαιρέσουν το “λάθος” ψηφοδέλτιο και να ξαναψηφίσει ο βουλευτής αυτή τη φορά “σωστά”.
 
Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μας έχει συνηθίσει σε αντιθεσμικές και αντικοινοβουλευτικές συμπεριφορές. Δεν θα μπορούσε κανείς όμως να πιστέψει ότι θα ξεπερνούσε ακόμη και όρια που προσβάλλουν την ίδια την Δημοκρατία.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του για την άκυρη αυτή διαδικασία και να προστατεύσει το κύρος του Κοινοβουλίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27