search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Πρώτα σε τηλεθέαση στην COSMOTE TV- Εβδομάδα 11-17/5

20.05.2020 14:45
Πρώτα σε τηλεθέαση στην COSMOTE TV- Εβδομάδα 11-17/5 - Media

 

Οι νέες σειρές της COSMOTE TV, «The Great» με την Ελ Φάνινγκ για την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, που φέρει την ιδιαίτερη υπογραφή του Τόνι ΜακΝαμάρα (Η Ευνοούμενη), η πολεμική μαύρη κωμωδία «68 Whiskey», καθώς και ο 2ος κύκλος της ιταλικής σειράς «My Brilliant Friend», που βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Τετραλογία της Νάπολης» της Έλενα Φεράντε, βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης του pop up καναλιού COSMOTE Series Marathon HD, την εβδομάδα 11-17/5.

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE CINEMA HD, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών συγκέντρωσαν το ίδιο διάστημα η βραβευμένη στις Κάννες δραματική ταινία του Σεργκέι Λόζνιτσα «Η Δύναμη της Αλήθειας (Donbass)», η πρώτη 3D live action ταινία του βραβευμένου με OSCAR® Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας τον Νέμο, WALL-E) «John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους», αλλά και οι ταινίες δράσης «Επίθεση στη Γουόλ Στριτ (Assault on Wall Street)» και «Μάχη με τον Χρόνο (Interrogation)». Οι παιδικές ταινίες «Οι Απίθανοι (The Incredibles)», «Τίνκερμπελ (Tinker Bell)» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 2: Το Βασίλειο του Σίμπα» βρέθηκαν, επίσης, πρώτες στην προτίμηση των μικρών τηλεθεατών.

Τέλος, το COSMOTE HISTORY HD κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα κανάλια ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, με το επεισόδιο της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» για τις μάχες των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας (1951) και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Φώτη Κωνσταντινίδη «Η θεϊκή Κρήτη» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάουελ (Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ), να έρχονται πρώτα σε τηλεθέαση.

Οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν επιλεγμένους τίτλους σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ και μέσω των on demand καταλόγων της COSMOTE TV.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56