search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» (Photo)

20.05.2020 15:10
Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» (Photo) - Media

 

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν με νέα επεισόδια αλλά και με νέα πρόσωπα. Νέες αφίξεις θα έχουμε στη σειρά το επόμενο διάστημα.

Στο επεισόδιο 93 που θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου, μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Βασούλας, έναν χαρακτήρα που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό από τα spoilers. Η Βασούλα είναι η γυναίκα του Λια, ο οποίος ήταν στην ομάδα των χωρικών που κατέστρεψε τα χωράφια των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι.

Η Βασούλα γνωρίζει για τη συμμετοχή του άνδρα της σε αυτή την καταστροφή και είναι ο μάρτυρας μέσω του οποίου μπορεί να οδηγηθεί ο Δούκας στη φυλακή. Στην αρχή θα προσπαθήσει να καλύψει τον άντρα της, όμως σύντομα η πλοκή θα πάρει άλλη τροπή.

Μέσα από αυτόν τον ρόλο, οι σεναριογράφοι περνούν ακόμα ένα μήνυμα, καθώς η Βασούλα είναι μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:14