search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Δήμος Τήνου: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ανεμογεννητριών και ντόπιου επιχειρηματία

21.05.2020 06:55
«Ανακαλέστε τώρα τις άδειες διέλευσης και μεταφοράς ανεμογεννητριών» - Ανοικτή επιστολή Τηνιακών στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου - Media

 

Ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητά την προσωρινή παύση των εργασιών εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί, κατέθεσε ο Δήμος Τήνου.

Τα μέτρα στρέφονται κατά της εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.» που διαχειριζεται το έργο άλλα και κατά του ντόπιου επιχειρηματία και της εταιρείας του «ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Ε.», ο οποίος προμηθεύει με τσιμέντο την εταιρία, παρά την γενικευμένη κατακραυγή στο νησί.

Σε αυτή, ο Δήμος επικαλείται καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά τη διάρκεια των εργασιών, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό ορθοφωτοχάρτη ο οποίος αποδικνύσει του λόγου το αληθές.

Σημειώνεται ότι την Τεταρτη σημειώθηκαν επεισόδια στο νησί, όταν ΜΑΤ ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν κατοίκους που είχαν αποκλείσει το δρόμο, ζητώντας παύση των εργασιών.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτοφανείς για τη νησιωτική Ελλάδα και οι ντόπιοι απάντησαν με μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το ΑΤ Τήνου, που κρατούνταν οι συμπολίτες τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:48