19/09/2020 06:25:21

Δήμος Τήνου: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ανεμογεννητριών και ντόπιου επιχειρηματία

Δήμος Τήνου: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ανεμογεννητριών και ντόπιου επιχειρηματία - Media

 

Ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητά την προσωρινή παύση των εργασιών εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί, κατέθεσε ο Δήμος Τήνου.

Τα μέτρα στρέφονται κατά της εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.» που διαχειριζεται το έργο άλλα και κατά του ντόπιου επιχειρηματία και της εταιρείας του «ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Ε.», ο οποίος προμηθεύει με τσιμέντο την εταιρία, παρά την γενικευμένη κατακραυγή στο νησί.

Σε αυτή, ο Δήμος επικαλείται καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά τη διάρκεια των εργασιών, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό ορθοφωτοχάρτη ο οποίος αποδικνύσει του λόγου το αληθές.

Σημειώνεται ότι την Τεταρτη σημειώθηκαν επεισόδια στο νησί, όταν ΜΑΤ ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν κατοίκους που είχαν αποκλείσει το δρόμο, ζητώντας παύση των εργασιών.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτοφανείς για τη νησιωτική Ελλάδα και οι ντόπιοι απάντησαν με μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το ΑΤ Τήνου, που κρατούνταν οι συμπολίτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.