search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:42
MENU CLOSE

Κερατσίνι: Έπιασαν 57χρονο – Είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο 36 βίντεο κάτω από φούστες γυναικών

21.05.2020 09:30
Κερατσίνι: Έπιασαν 57χρονο - Είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο 36 βίντεο κάτω από φούστες  γυναικών - Media

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν 57χρονο ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες γυναικών αστυνομικοί στο Κερατσίνι.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει τo Πρώτο Θέμα, συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας το μεσημέρι της 18ης Μαΐου.

Ο 57χρονος προσέγγισε μια γυναίκα πελάτη του σούπερ μάρκετ η οποία αντιλήφθηκε την πρόθεσή του και ενημέρωσε τους εργαζόμενους.

Μπροστά στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο 57χρονος επιχείρησε να διαφύγει με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εντωμεταξύ είχαν ειδοποιηθεί να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν πίσω από το σούπερ μάρκετ.

Στο κινητό τηλέφωνο του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 36 παρόμοια βίντεο με αυτό που επιχείρησε να καταγράψει στο σούπερ μάρκετ.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:41