search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

ΙΚΕΑ: Νέο μίνι κατάστημα στον Πειραιά – Πότε αναμένονται τα εγκαίνια

21.05.2020 10:42
H IKEA ανοίγει το πρώτο κατάστημα με second-hand έπιπλα - Media

 

Σε έναν χώρο 2.000 τ.μ στον Πειραιά αναμένεται τον Οκτώβριο να ανοίξει ένα νέο concept store ΙΚΕΑ.

Πρόκειται για ένα κατάστημα μικρού μεγέθους στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης μεσαίου (5.000-10.000 τ.μ) και μικρού (1.000-2.000 τ.μ) μεγέθους καταστημάτων που σχεδιάζει ο όμιλος.

Όπως αναφέρει το insider.gr o χώρος που θα λειτουργήσει το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, σε μία περιοχή που δεν καλύπτεται από κάποιο άλλο κατάστημα και αναμένεται να έχει accessories αλλά και έπιπλα, σαφώς σε μικρότερο αριθμό από τα μεγάλα καταστήματα.

Στο σχεδιασμό του ομίλου βρίσκεται η δημιουργία και άλλων καταστημάτων μεσαίου και μικρού μεγέθους μέσα στην επόμενη τριετία.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τον Σεπτέμβριο αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα μεσαίου μεγέθους (8.000 τμ) στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Όπως σημειώνει ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου Fourlis κ. Αλεβίζος, πέρα από τη δυναμική ανάπτυξη που παρουσίασαν οι ηλεκτρονικές πωλήσεις την περίοδο του lockdown ιδιαίτερα κατά τον μήνα Μάρτιο, ο Όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσει και το δίκτυο των φυσικών του καταστημάτων.

Σημειώνεται τέλος πως σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, το πρώτο τρίμηνο του 2020 o Όμιλος παρουσίασε πωλήσεις 84,5 εκατ. ευρώ έναντι 96,6 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2019, μειωμένες κατά 12,6%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18