search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:09
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Όταν ο Φάουτσι συνάντησε την Τζούλια Ρόμπερτς (Video)

21.05.2020 14:32
ΗΠΑ: Όταν ο Φάουτσι συνάντησε την Τζούλια Ρόμπερτς (Video) - Media

 

Επί 15 ημέρες, ο κορυφαίος επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά πλατό των ΗΠΑ την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προετοιμάζει την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Το κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα κρίσης του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό αποφεύγει πλέον να εμφανίζεται στις συνεντεύξεις Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ όμως είναι ανοιχτός στις διασημότητες.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζούλια Ρόμπερτς, πήρε συνέντευξη από τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών των ΗΠΑ, έναν επιστήμονα που συχνά τον τελευταίο καιρό έχει διαχωρίσει την θέση του από εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βασικό πρόβλημα οι τεράστιες διαφορές στα συστήματα υγείας των κρατών

Στη συνέντευξη της 52χρονης ηθοποιού Τζούλια Ρόμπερτς, στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φάουτσι είπε ότι το βασικό πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί είναι «οι τεράστιες διαφορές στα συστήματα υγείας» μεταξύ των χωρών.

«Αυτή τη στιγμή, εάν θεωρήσουμε τη νότια Αφρική, την υποσαχάρια Αφρική, τμήματα της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και ακόμα και τμήματα της Καραϊβικής ως περιοχές που δεν διαθέτουν το σύστημα υγείας που μπορεί να ανταποκριθεί με τον τρόπο που ανταποκρίνεται αυτό στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες ή τη Νέα Ορλεάνη ή το Σικάγο, έχουμε τότε ηθική υποχρέωση για τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν πρέπει να υποφέρουν, απλά και μόνο επειδή γεννήθηκαν εκεί», τόνισε ο Φάουτσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08