search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:23
MENU CLOSE

«Έγκλημα προμελετημένο, χωρίς μεταμέλεια»: Στο μυαλό της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι

21.05.2020 14:32
Επίθεση με βιτριόλι: Σε άλλο σπίτι και σε κατάσταση σοκ ο 40χρονος - Media
 
Το ψυχολογικό προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας που έστησε καρτέρι στην 34χρονη και της έριξε βιτριόλι, στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης, επιχειρεί να σκιαγραφήσει εξελικτική ψυχολόγος. Πρόκειται για μία απόπειρα ειδικού να “μπει στο μυαλό” της δράστιδας, η πράξη της οποίας ήταν σαφώς προμελετημένη.
 
Όπως ανέφερε η εξελικτική ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου στον ΣΚΑΪ, «αυτά τα εγκλήματα είναι σοκαριστικά γιατί είναι εγκλήματα προμελετημένα και δεν δείχνουν ίχνος μεταμέλειας από την άποψη ότι αγοράστηκε βιτριόλι και μπήκε στην διαδικασία να το κάνει πράξη. Είναι τελείως διαφορετικό από κάτι που γίνεται εν βρασμώ».
 
«Εκτός του ότι είναι σχεδιασμένο περνάει και από κάποια στάδια επεξεργασίας του εγκεφάλου», αναφέρει η ίδια και συμπληρώνει πως «είναι το αρρωστημένο μυαλό του θύτη, δεν μπορείς να δώσεις λογική εξήγηση σε ένα μυαλό που νοσεί».
 
Η ψυχολόγος δηλώνει σοκαρισμένη και από τις συνέπειες αυτής της φρικτής επίθεσης καθώς «απ’ ότι ακούστηκε το θύμα θα χάσει την όραση από το ένα μάτι της, θα αλλοιωθεί η όψη της. Είναι πολύ σοβαρά αυτά τα θέματα για έναν άνθρωπο που πρέπει να συνεχίσει να ζει τη ζωή του».
 
Η 34χρονη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τα σοβαρά τραύματα στο αριστερό της μάτι, φέρει και πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο, όπως και εγκαύματα στα χέρια και στο στήθος της. Ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας της αναμένεται να είναι μακρύς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22