search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Το PornHub μετέδωσε σκηνές από «κανονική» τηλεοπτική σειρά – «Κατεβάστε τις αμέσως» απαιτούν οι δημιουργοί

21.05.2020 15:50
Το PornHub μετέδωσε σκηνές από «κανονική» τηλεοπτική σειρά - «Κατεβάστε τις αμέσως» απαιτούν οι δημιουργοί - Media
 
Το ότι η τηλεοπτική σειρά «Νormal People» έχει δεχθεί το χαρακτηρισμό της πιο τολμηρής που έχει παιχτεί ποτέ σε τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά και της πλέον «ρεαλιστικής» στην απεικόνιση του σεξ είναι ήδη γνωστό.
 
Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι ο γνωστός πορνογραφικός ιστοχώρος PornHub συμπεριέλαβε στο περιεχόμενό του και του και βίντεο με μοντάζ από τις -ουκ ολίγες- ερωτικές σκηνές της σειράς.
 
Όπως είναι φυσικό, οι δημιουργοί του «Normal People» αντέδρασαν άμεσα και απαίτησαν το επίμαχο βίντεο να κατέβει από το PonHub, όπερ και εγένετο.
 
Ο παραγωγός της σειράς Εντ Γκίνεϊ τόνισε ότι η πράξη αυτή «όχι μόνο παραβίαζε τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά κυρίως έδειχνε έλλειψη σεβασμού προς τους ηθοποιούς και τη δημιουργική ομάδα».
 
Από την πλευρά του, το PornHub δήλωσε ότι σέβεται το νομοθετικό πλαίσιο και ότι μόλις αντελήφθη το επίμαχο βίντεο, το αφαίρεσε από το σάιτ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41