search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Κύπρος: Σάλος με άγρια καψόνια σε νεοσύλλεκτους καταδρομείς – Ξύλο και πνίξιμο σε νιπτήρες (Videos)

21.05.2020 16:08
Κύπρος: Σάλος με άγρια καψόνια σε νεοσύλλεκτους καταδρομείς – Ξύλο και πνίξιμο σε νιπτήρες (Videos) - Media

 

Βίντεο αποκαλύπτει ότι η υποδοχή των νεοσύλλεκτων καταδρομέων περιλαμβάνει… γροθιές στο στομάχι, κλωτσιές, φωνές, μέχρι και πνίξιμο σε νιπτήρες.

Έρευνα για το περιστατικό διέταξε ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σάββας Αγγελίδης. «Είμαι εξοργισμένος. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους ανομίας στο στράτευμα. Θέλουμε και έχουμε στρατό επαγγελματιών και ευσυνείδητων πολιτών. Έχουμε ευθύνη απέναντι στη χώρα μας και απέναντι στον κάθε γονιό που μας εμπιστεύεται το παιδί του.

 

Δεν θα επιτρέψουμε σε μερικούς ανεγκέφαλους να αμαυρώσουν την εικόνα της Εθνικής Φρουράς. Επισκέφθηκα άμεσα το στρατόπεδο και διέταξα εις βάθος έρευνα. Γρήγορη και ουσιαστική. Αυτές οι συμπεριφορές δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να γίνουν ανεκτές από κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι η Εθνική Φρουρά είναι και θα είναι το καμάρι μας. Και αυτό ας το καταλάβουν όλοι», σημείωσε ο κ. Αγγελίδης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33