search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Αντετοκούνμπο: «Θα πάρουμε πρωτάθλημα και θα πάμε όλοι στη Μύκονο»!

21.05.2020 19:04
Αντετοκούνμπο: «Θα πάρουμε πρωτάθλημα και θα πάμε όλοι στη Μύκονο»! - Media

 

Οι Μιλγουόκι Μπακς την περασμένη σεζόν έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ πριν από τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, βρίσκονταν στην κορυφή του ΝΒΑ δείχνοντας πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέχρι το λουκέτο, όδευε ολοταχώς για το δεύτερο σερί τίτλο του MVP στο πρωτάθλημα. Η διακοπή όμως έφερε τα πάνω-κάτω καθώς πλέον ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στη φετινή λίγκα.

Ο Giannis πάντως δεν σταματά να ονειρεύεται και ήδη στο μυαλό του έχει φτιάξει το ιδανικό σενάριο για το φινάλε της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά τίτλος με τους Μπακς και αμέσως μετά όλη η ομάδα διακοπές στη Μύκονο! «Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν.

Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο» είπε ο Greek Freak σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε ότι: «Η Μύκονος είναι ένα απ’ τα καλύτερα ελληνικά νησιά. Είναι νησί για πάρτι και πρέπει να πας με… αντροπαρέα. Δεν είναι και τόσο για να πας με τον έτερον ήμισυ. Εχουμε, για παράδειγμα, τη Σαντορίνη που είναι πραγματικά ρομαντικό μέρος. Εχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Εκεί μπορείς να πας με το έτερον ήμισυ». Η καλύτερη διαφήμιση από τον Γιάννη για την Ελλάδα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03