search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Συγκινητική επανένωση Ισπανού με τον γάιδαρό του (Video)

22.05.2020 06:26
Τρομοκράτες του ISIS έζωσαν γαιδουράκι με εκρηκτικά για να ανατινάξουν κυβερνήτη στη Νιγηρία  - Media

 

Ο Ισπανός Ισμαήλ Φερνάντεζ, όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, βρισκόταν σε καραντίνα για 2 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος πίστευε ότι όταν θα έβγαινε, ο γάιδαρός του, ονόματι Μπαλντομέρα, δεν θα τον αναγνώριζε. Έκανε λάθος όμως και η επανένωσή τους είναι πραγματικά συγκινητική.

Oπως αναφέρει το NEWS247, το σπίτι του άνδρα, στα βουνά, βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο οποίο ζει μόνιμα ο γάιδαρος. Ο ίδιος ζήτησε από τον αδελφό του να προσέχει το ζώο, το οποίο μάλιστα αγαπάει πολύ και τα δύο αδέλφια επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις, στις οποίες ο Ισμαήλ μάθαινε τα νέα του γαϊδάρου.

Όταν η καραντίνα έληξε, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Φερνάντεζ ήταν να επισκεφθεί τον αγαπημένο του γάιδαρο.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να τον φωνάζει και όταν ο Μπαλντομέρα πλησίασε, τον χάιδεψε στο κεφάλι, του μιλούσε τρυφερά και η φωνή του έσπασε από συγκίνηση, ενώ και ο γάιδαρος άρχισε να γκαρίζει από χαρά.

Όπως έγραψε αργότερα στο Instagram, δεν ντράπηκε που έκλαψε καθώς τα δάκρυά του ήταν ένδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης του για το ζώο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33