search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Πρωτοψάλτη: Η φωτογραφία από τα.. παλιά με Νταλάρα, Μοσχολιού Παπακωνσταντίνου – Όλοι τους αγνώριστοι! (Photo)

22.05.2020 09:20

 

Μια φωτογραφία από το μακρινό 1979 δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε τον Γιώργο Νταλάρα, τη Βίκυ Μοσχολιού και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και όπως θα παρατηρήσετε είναι όλοι αγνώριστοι!

Σαράντα ένα χρόνια μετά, η Άλκηστις θυμήθηκε εκείνη τη συνεργασία τους στο θέατρο «Κατερίνα» στη Θεσσαλονίκη και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους!

«1979: Θέατρο «Κατερίνα», Θεσσαλονίκη, συνεργασίες! Βίκυ Μοσχολιού, Βασιλης Παπακωνσταντίνου, Γιωργος Νταλάρας. Βίκυ μου αγαπημένη, η απουσία σου κάνει κρότο» έγραψε η ερμηνεύτρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν τότε μόλις 25 ετών, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου 29 ετών και ο Γιώργος Νταλάρας 30 χρόνων!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59