search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:10
MENU CLOSE

Ένταση σε συγκέντρωση εργαζόμενων στον τουρισμό – Πραγματοποιείται συνάντηση με Θεοχάρη (Photos)

22.05.2020 10:28
5082719

 

Κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίσαν από τις 12 το μεσημέρι εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό και τα ξενοδοχεία, μετά από κάλεσμα του κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων στον Επισιτισμό – Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία Ν. Αττικής.  Μάλιστα κάποια στιγμή σημειώθηκε ένταση καθώς διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του υπουργείου, καθώς ο υπουργός Εργασίας δεν εμφανίστηκε προκειμένου να συναντηθεί με αντιπροσωπεία τους. 

Μετά το υπουργείο Εργασίας, οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν προς τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων που βρίσκεται επίσης επί της Σταδίου όπου εισήλθαν στο κτίριο και απαιτούν εκεί να προσέλθει προκειμένου να γίνει συνάντηση, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο οποίος τελικά λίγη ώρα αργότερα ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και επίκειται άμεσα συνάντησή τους, ενώ οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΟΞ. .

Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι να στηριχτούν οι εργαζόμενοι, όχι οι όμιλοι του Τουρισμού, ενώ χαρακτήρισαν κοροϊδία τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες, απαντώντας σε αυτές, με τη σημερινή κινητοποίηση. Παράλληλα κάλεσαν στο συλλαλητήριο που προετοιμάζουν στις 28 Μάη στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ ανάλογες αγωνιστικές δράσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν εκείνη την ημέρα, αλλά και μέχρι τότε σταδιακά, και σε άλλες πόλεις.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:10