search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρει ο δικηγόρος της 34χρονης – «Είναι παντού καμένη»

22.05.2020 13:40
Επίθεση με βιτριόλι: Κωμικά τα σενάρια για επίθεση μέσα στο νοσοκομείο, λέει ο Κεχαγιόγλου - Media
 
«Εχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια. Το έγκαυμα στο πρόσωπο αφορά σχεδόν όλο το πρόσωπο και το αριστερό μάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι δεν θα χαθεί το μάτι της αλλά ακόμη περιμένουμε. Παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από οφθαλμίατρους», αναφέρει στο OPEN η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου και σημειώνει ότι η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα χειρουργείται.
 
Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τονίζει στο OPEN TV ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι. «Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Εχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.
 
Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστριας, ο κ. Λύτρας επισημαίνει ότι οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων». Ο ίδιος, μάλιστα, δεν αποκλείει την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.
 
Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54