search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» τη γυναίκα με τα μαύρα – Ήταν κρυμμένη στο υπόγειο (Video)

23.05.2020 12:38
Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» τη γυναίκα με τα μαύρα - Ήταν κρυμμένη στο υπόγειο (Video) - Media

 

Κρυμμένη στο υπόγειο χώρο του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας της άτυχης 34χρονης ήταν η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. 

Αυτό ανέφερε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ, ο συνήγορός της νεαρής γυναίκας, Απόστολος Λύτρας. Όπως είπε η 34χρονη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την περασμένη Τετάρτη, του αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της. Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η γυναίκα με τα μαύρα και με τη μάσκα φάνηκε να κινείται σαν να γνώριζε το χώρο.

Ένα ακόμα στοιχείο που έδωσε η 34χρονη στο δικηγόρο της είναι πως η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι έχει σχέση και με την προσωπική αλλά και με την επαγγελματική της ζωή. 

Θεωρείται μάλιστα σχεδόν βέβαιο πως η καταζητούμενη γυναίκα γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία γι αυτό και ήξερε που να κρυφτεί και πότε.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48