search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Πάτρα: 43χρονη γέννησε τρίδυμα

23.05.2020 16:09
Πάτρα: 43χρονη γέννησε τρίδυμα - Media

 

Ημέρα γιορτής  για τη νοσοκομειακή κοινότητα του «Αγίου Ανδρέα». Η Ομάδα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, με επικεφαλής τον διευθυντή της Παντελή Κολλιά, έφερε εις πέρας μία τρίδυμη κύηση η οποία ήταν εκ της φύσεώς της υψηλού κινδύνου.

Η μητέρα, 43 ετών, χαίρει άκρας υγείας και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τρία υγιέστατα μωρά. Δύο κόρες κι έναν γιο που ζυγίζουν αντίστοιχα 1.635, 1.330 και 1.478 γραμμάρια αντίστοιχα.

Μάλιστα η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις αρχές Μαΐου προκειμένου «να έχει τη δέουσα παρακολούθηση καθώς ανήκει στις κυήσεις υψηλού κινδύνου διότι ενέχει πολλούς κινδύνους υπέρτασης και άλλων παθολογικών καταστάσεων. Τα καταφέραμε κι έφτασε στην 34η εβδομάδα» μας περιγράφει ο κ. Κολλιάς. Μαζί με την ομάδα του γιατρών, μαιών, νοσηλευτών και άλλου προσωπικού και συνεργασία με την Μονάδα Νεογνών, διευθυντής της οποίας είναι ο Ιωάννης Κουλούρας, προετοίμασαν κατάλληλα τη μητέρα και χθες πραγματοποιήθηκε η καισαρική τομή. Στην αίθουσα του μαιευτηρίου αντήχησε το ζωηρό κλάμα των τριών μωρών και τα επιφωνήματα χαράς της επιστημονικής ομάδας που τα έφερε με απόλυτη ασφάλεια στον κόσμο.

«Συγκλονιστική στιγμή»

“Ηταν μία συγκλονιστική στιγμή. Εγώ υπηρετώ στο νοσοκομείο 35 χρόνια και είχα μία ανάλογη εμπειρία πριν από 20 χρόνια που γνωστή συμπολίτισσα γέννησε τρία αγοράκια” αναφέρει ο κ. Κολλιάς. Οπως πρόσθεσε ο ίδιος “η μητέρα είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της και τα τρία μωρά παραμένουν στη Μονάδα Νεογνών μέχρι να πάρουν το προβλεπόμενο βάρος”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17