search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15
MENU CLOSE

Χαροπαλεύει ο 21χρονος που μαχαιρώθηκε στη Μόρια

24.05.2020 08:02
moria5

 

Χαροπαλεύει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης 21χρονος Αφγανός ο οποίος τραυματίστηκε χθες το βράδυ στον καταυλισμό της Μόριας κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με μαχαίρια με 18χρονο ομοεθνή του ο οποίος και συνελήφθη.

Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο συμβάν σε λίγες ώρες. Όπως είναι γνωστό προχθές, Παρασκευή, αργά το απόγευμα, 23χρονη Αφγανή δολοφονήθηκε από συνομήλικη ομοεθνή της κατά τη διάρκεια, επίσης, σύγκρουσης με μαχαίρια. Η δολοφόνος αναζητείται από την Αστυνομία, αφού μετά το συμβάν διέφυγε στα βουνά.

   Από την αρχή της χρονιάς στον καταυλισμό έχουν δολοφονηθεί, πάντα με μαχαίρι, πέντε συνολικά αιτούντες άσυλο, ενώ έχουν νοσηλευτεί περισσότεροι από 10, όλοι μαχαιρωμένοι. Δυο από τους δολοφόνους διαφεύγουν τη σύλληψη.

Ο αποκλεισμός επί εβδομάδες του ΚΥΤ έχει πυροδοτήσει ένα άνευ προηγουμένου κύμα βίας μεταξύ των ενοίκων του, με φόντο την έλλειψη χρημάτων και την αδυναμία προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης από το εμπόριο, την ψυχολογική πίεση και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ανακοινώθηκε η παράταση του lockdown στα ΚΥΤ έως και τις 7 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15