search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ήθελε να σκοτώσει την 34χρονη, αλλά να καταστρέψει τη ζωή της»

24.05.2020 14:02
Επίθεση με βιτριόλι: Η αστυνομία έχει την «καθαρή» εικόνα της δράστιδος - Media

 

Διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστιδος βλέπει η ψυχολόγος, Μάγδα Δασκαλάκη, στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, η ψυχολογός ανέφερε πως από τα στοιχεία που η γυναίκα με τα μαύρα ρούχα και τη μάσκα δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά «να καταστρέψει τη ζωή της».

«Βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης», ανέφερε, αναλύοντας τα στοιχεία που έχουν προκύψει, σημειώνοντας πως η γυναίκα με το βιτριόλι ήταν αποφασισμένη, ασχέτως αν τελικά η αποτρόπαια πράξη της μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή της.

Η κατάθεση της 34χρονης

Η νεαρή γυναίκα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στους αστυνομικούς που καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. 

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», είχε αναφέρει το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε χθες ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας η γυναίκα που κρυβόταν στο υπόγειο φέρεται να γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38