search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:14
MENU CLOSE

Κριθαρίδης: Η κ. Νικολάου συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπαίζει τον Βασίλη Δημάκη

24.05.2020 16:46
ΜέΡΑ 25: Να δώσει άμεσα εξηγήσεις η κυβέρνηση για τον ΕΟΔΥ - Media

 

«Η Κυβέρνηση και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Νικολάου συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπαίζει τον κρατούμενο, φοιτητή και απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει για την υπόθεση αυτή, ότι οι δικαιολογίες και τα προσχήματα είναι πραγματικά προκλητικά από την πλευρά της Πολιτείας, ενώ οι αντιφάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν «θα σεβαστεί επιτέλους τα δικαιώματα των κρατουμένων ή ο κ. Μητσοτάκης προωθεί την “Ορμπανοποίηση” της χώρας μας και σε αυτό το πλαίσιο».

Επίσης, ζητά να μεταφερθεί άμεσα ο Βασίλης Δημάκης στην Δ’ Πτέρυγα των Φυλακών του Κορυδαλλού «όπου και εξέτιε υποδειγματικά την ποινή του, μέχρι που αποφάσισε η Πολιτεία να τον εκδικηθεί επειδή “τόλμησε” να απαιτήσει τα δικαιώματα του και να διασφαλισθεί με κάθε τρόπο και τεχνικό μέσο η φοίτηση του στο πανεπιστήμιο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:13