search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Νέο ρεκόρ του «Euphoria» – Γράφει ιστορία ο Jungkook των BTS!

25.05.2020 06:55
Νέο ρεκόρ του «Euphoria» - Γράφει ιστορία ο Jungkook των BTS! - Media

 

To K-pop supergroup, BTS έχει γίνει γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή boyband στον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι τα μέλη του έχουν και μεμονωμένα μεγάλη δύναμη.

Το συγκρότημα συνηθίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, απέκτησε πρόσφατα ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok μέσα σε ελάχιστο χρόνο και έγινε το πρώτο K-pop συγκρότημα που εμφανίστηκε σε τελετή απονομής βραβείων στις ΗΠΑ. Τώρα ένα από τα επτά μέλη του, ο Jungkook έχει σπάσει ένα δικό του ρεκόρ.

Χάρη στο σόλο single του «Euphoria» του 2018 που επανήλθε στα charts των ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα, έγινε ο σόλο καλλιτέχνης της K-pop με τη μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή στo Billboard World Digital Song Sales chart, συνολικά 26 εβδομάδες.

Το single εμφανίστηκε ξανά στο παγκόσμιο chart τραγουδιών στο iTunes αυτόν τον μήνα, κάτι που σημαίνει ότι κατέρριψε το ρεκόρ των 26 εβδομάδων και στο Billboard World Chart.

Το ρεκόρ κατείχαν μέχρι τώρα η Jennie με το «Solo» και το «Bubble Pop» της Hyuna.

Οι πωλήσεις του «Euphoria» διεθνώς έφθασαν τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε το πιο εμπορικό B-side της K-pop.

Το νέο ρεκόρ του «Euphoria» δεν είναι το μοναδικό επίτευγμα του Jungkook αυτόν τον μήνα.

Είναι το μοναδικό πρόσωπο που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes σε πέντε αναρτήσεις του στο Twitter.

Ο Jungkook είναι επίσης το K – pop Idol με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και στο YouTube το 2020 διατηρώντας τον ίδιο τίτλο από το 2019.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16