05/07/2020 23:20:14

Βάρκιζα: Χωρίς δίπλωμα γύρισαν 48 οδηγοί από την Παραλιακή - Ιλιγγιώδεις ταχύτητες, φιμέ τζάμια και υπερβολικός θόρυβος

Βάρκιζα: Χωρίς δίπλωμα γύρισαν 48 οδηγοί από την Παραλιακή - Ιλιγγιώδεις ταχύτητες, φιμέ τζάμια και υπερβολικός θόρυβος - Media

 

Για ακόμη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, αποδείχθηκε ότι ενεδεχομένως μόνο η καθημερινή παρουσία των αστυνομικών και τα συνεχή «μπλόκα» μπορούν να βάλουν μυάλο σε κάποιους και να εξαλείψουν τις «κόντρες» στην Παραλιακή.

Στην τελευταία εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρκιζας σε 343 τροχονομικούς ελέγχους βεβαίωσε 176 παραβάσεις.

Δηλαδή το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50% καθώς πάνω από 1 στους δύο οδηγούς έφυγαν από τον έλεγχο με κλήση!

Στο σύνολο των 176 παραβάσεων οι 45 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, οι 29 φιμέ τζάμια, οι 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, οι 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, οι 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, οι 14 για μη χρήση ζώνης και κράνους, οι 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 6 για στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), μία για επίδειξη ικανότητας και μία για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Πέραν των βεβαιωμένων παραβάσεων, όπως αναφέρει το newsauto.gr, αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και μεταφέρθηκαν 3 οχήματα με γερανοφόρα!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.