search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Βάρκιζα: Χωρίς δίπλωμα γύρισαν 48 οδηγοί από την Παραλιακή – Ιλιγγιώδεις ταχύτητες, φιμέ τζάμια και υπερβολικός θόρυβος

25.05.2020 07:18
Βάρκιζα: Χωρίς δίπλωμα γύρισαν 48 οδηγοί από την Παραλιακή - Ιλιγγιώδεις ταχύτητες, φιμέ τζάμια και υπερβολικός θόρυβος - Media

 

Για ακόμη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, αποδείχθηκε ότι ενεδεχομένως μόνο η καθημερινή παρουσία των αστυνομικών και τα συνεχή «μπλόκα» μπορούν να βάλουν μυάλο σε κάποιους και να εξαλείψουν τις «κόντρες» στην Παραλιακή.

Στην τελευταία εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρκιζας σε 343 τροχονομικούς ελέγχους βεβαίωσε 176 παραβάσεις.

Δηλαδή το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50% καθώς πάνω από 1 στους δύο οδηγούς έφυγαν από τον έλεγχο με κλήση!

Στο σύνολο των 176 παραβάσεων οι 45 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, οι 29 φιμέ τζάμια, οι 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, οι 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, οι 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, οι 14 για μη χρήση ζώνης και κράνους, οι 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 6 για στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), μία για επίδειξη ικανότητας και μία για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Πέραν των βεβαιωμένων παραβάσεων, όπως αναφέρει το newsauto.gr, αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και μεταφέρθηκαν 3 οχήματα με γερανοφόρα!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:36