search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Εμείς δεν ξέρουμε καμιά Νικολάου… αν πεθάνει ο Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!

25.05.2020 08:23
Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Εμείς δεν ξέρουμε καμιά Νικολάου... αν πεθάνει ο Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας! - Media

 

«Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό (σ.σ.το) πράμα – γιατί άνθρωπος δεν είναι – σε αυτή τη θέση. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!»

Με αυτή την ανάρτηση στο facebook η Έλενα Ακρίτα επιρρίπτει στον Κ. Μητσοτάκη όλη την ευθύνη για κάθε δραματική εξέλιξη στην απεργία πείνας και δίψας που ξεκίνησε ο Β. Δημάκης διεκδικώντας ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση ως κρατούμενος από τις ελληνικές Αρχές. 

Μάλιστα έχει ποστάρει και την αφίσα της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Λίγο νωρίτερα, η Ελ. Ακρίτα είχε γράψει και το ακόλουθο post σχετικά με την Σοφία Νικολάου που είναι Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, έχοντας διαδραματίσει τον πιο αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης για συνέχιση των σπουδών του Β. Δημάκη. 

«Θελουμε τον Βασίλη Δημάκη στο πανεπιστήμιο και τη Σοφία Νικολάου σπίτι της»

Να θυμίσουμε ότι σάλος ξέσπασε μετά από το τουίτ της Σ. Νικολάου η οποία απαντώντας σε τουίτ της Ρένας Δούρου σχετικά με την υπόθεση Δημάκη, έγραψε:

«Το να σου κουνάνε το δάχτυλο για δήθεν άσκηση πολιτικής στην περίπτωση Δημάκη με εμμονές και φανατισμό, άνθρωποι που έκαναν σημαία την ιδεοληψία, είναι τουλάχιστον αστείο. Μόνη απάντηση, η νομιμότητα. Γιατί στις δικές μας βάρδιες… δεν θέλουμε “στραβές”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42