search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Η Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί, απών ο Ανδρουλάκης – Να το δούμε με ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

25.05.2020 09:03
grigorakos.jpg

 

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εξαιρεθούν άτομα που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, δείχνοντας τον Παύλο Πολάκη.

Με το Κίνημα Αλλαγής να υποχωρεί στα ποσοστά, ο ίδιος μιλώντας στον Θέμα 104, 6 ζήτησε να «αναληφθούν πρωτοβουλίες» από τη σημερινή ηγεσία, αλλά και τις προηγούμενες του Κινήματος Αλλαγής, ενώ «που είναι αυτός;» διερωτήθηκε στο ενδεχόμενο ανάληψης του ΚΙΝΑΛ από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Το Κίνημα Αλλαγής συρρικνώνεται διαρκώς. Η κυρία Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να συμβάλει στην αναζωογόνηση του κινήματος της Κεντροαριστέρας και δεν μπορούμε να παρακάμψουμε την ύπαρξη του τρίτου πόλου», ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος, υπογραμμίζοντας ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας αδυνατούν να ενσαρκώσουν τον κεντρώο χώρο της Κεντροαριστεράς, παρόλο που «το κενό αυτό υπάρχει».

Με δεδομένη την «δημοσκοπική καθίζηση» του ΚΙΝΑΛ για τον κ. Γρηγοράκο, «δεν ξέρω που είναι αυτός. Είναι εξαφανισμένος. Διάλεξε το χώρο της Ευρώπης και έναν καλό μισθό», σχολίασε ο πρώην υπουργός το ενδεχόμενο της ανάληψης της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ από τον Ευρωβουλευτή, Νίκο Ανδρουλάκη και αιτήθηκε στο πλαίσιο αυτό «να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να ανασύνταξη δυνάμεων του εκσυγχρονισμού και της σοσιαλδημοκρατίας», επισημαίνοντας ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις.

«Ο χώρος μας διαθέτει πλειάδα στελεχών και ικανών και άξιων. Αυτοί να επανενεργοποιηθούν», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος και χαρακτήρισε ως υποχρέωση της σημερινής ηγεσίας και των παλιότερων προέδρων να ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό. «Δεν μπορεί αυτόν το χώρο να τον αφήσουμε έρμαιο. Δεν είμαστε 4,5 – 5 %», σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος εμφανίστηκε «ανοιχτός σε όλα» όσον αφορά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «όμως δεν μπορεί να πηγαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδευόμενος από άτομα που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη», ξεκαθάρισε ο κ. Γρηγοράκος, δηλώνοντας την απορία του για την «εμμονή του πρώην Πρωθυπουργού στα πρόσωπα αυτά», υπονοώντας σαφώς τον Παύλο Πολάκη.

Ως προς τη διαχείριση της πανδημίας, «εγώ έχω εμπιστοσύνη στα άτομα που διαχειρίστηκαν την κρίση. Δεν θα έπαιζε πολιτικά παιχνίδια ο Σωτηρης Τσιόδρας. Τον ξέρω καλά», τόνισε ο κ. Γρηγοράκος και υπεραμύνθηκε του ανοίγματος των σχολείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14