search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:55
MENU CLOSE

«Τέρας του Κάβου»: Βρετανή αεροσυνοδός-θύμα του εύχεται «να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με πόνους»!

25.05.2020 10:47
«Τέρας του Κάβου»: Βρετανή αεροσυνοδός-θύμα του εύχεται «να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με πόνους»! - Media

 

Την ελπίδα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με πόνους εξέφρασε η Kayleigh Morgan, μία από τις γυναίκες που είχε βιάσει ο Δημήτρης Ασπιώτης, αποκαλούμενος και «Τέρας του Κάβου». Τις δηλώσεις της 33χρονης αεροσυνοδού της BA, η οποία στο παρελθόν έπεσε θύμα της βαναυσότητας του Δημήτρη Ασπιώτη, δημοσιεύει η εφημερίδα Sun σε εκτενές δημοσίευμα της για τον τραυματισμό και την επακόλουθη σύλληψη του καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος φέρεται να διέπραξε μετά την απελευθέρωσή του νέα επίθεση εις βάρος μιας 34χρονης Αλβανίδας.

Η Morgan, η οποία αποφάσισε να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της την περασμένη χρονιά θέλοντας να προειδοποιήσει για τους κινδύνους από την αποφυλάκιση του βιαστή της, είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ελπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να [τον κλείσουν φυλακή και] να πετάξουν το κλειδί».

«Είχε προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμα μίας γυναίκας», συμπλήρωσε η 33χρονη.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Ασπιώτης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 52 ετών το 2012 αλλά αποφυλακίστηκε το 2018. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι είχε  απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά που «τροφοδοτούσαν» την εγκληματική του δράση εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών που παρέσερνε σε ερημικές περιοχές και βίαζε επί ώρες ή και μέρες, αναφέρει η εφημερίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53