search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Αιχμές Δενδια για Παναγιωτόπουλο: Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής (Video)

25.05.2020 13:24
Αιχμές Δενδια για Παναγιωτόπουλο: Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής (Video) - Media
 
Συνεχίζεται η αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά το «φιάσκο» στην υπόθεση του Έβρου, με τους υπουργούς να ρίχνουν το «μπαλάκι» των ευθυνών ο ένας στον άλλο,
 
Όπως σημειώνει το tvxs.gr, αυτό διαφάνηκε και κατά τη σημερινή συνέντευξη του Νίκου Δένδια στον Alpha, με τον υπουργό Εξωτερικών να παίρνει αποστάσεις τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
 
«Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής. Είμαι υπουργός Εξωτερικών και προασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας στο επίπεδο της δραστηριότητας μου» ανέφερε χαρακηριστικά» ο Νίκος Δένδιας, επιρρίπτοντας εμμέσως την πολιτική ευθύνη για τη μη επαρκή επιτήρηση των συνόρων στο Νίκο Παναγιωτόπουλο.
 
Αναλυτικά, η στιχομυθία του Νίκου Δένδια με τον δημοσιογράφο του Alpha, Τάκη Χατζή, για το ζήτημα έχει ως εξής:
  • Χατζής: Εκεί που ήταν οι Έλληνες και πήγαν να μετρήσουν…
  • Δενδιας: Συγχωρήστε με, μην με βάζετε εμένα να περιγράφω, υπάρχουν σαφείς ανακοινώσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ξεκαθαρίζουν απόλυτα τα περί του εδάφους.
  • Χατζής: Οταν φύγαμε εμείς, ήρθαν οι Τούρκοι εκεί;
  • Δένδιας : Κύριε Χατζή το είπα ευθέως από την αρχή, ποια είναι η σειρά των διαβημάτων και πώς απαντήθηκαν. Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής. Είμαι υπουργός Εξωτερικών και προασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας στο επίπεδο της δραστηριότητας μου, το Υπουργείο το έκανε άψογα και με τον τρόπο που έπρεπε και τις δύο φορές.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28