search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Ντέρμπι τίτλου στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga

25.05.2020 13:35
Ντέρμπι τίτλου στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga - Media
 
Ντόρτμουντ-Μπάγερν με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του
 
Η Bundesliga μπαίνει στην πιο κρίσιμη στροφή. Αύριο, στις 19:30, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι Ντόρτμουντ-Μπάγερν. Το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά.
 
Με νίκη η Ντόρτμουντ θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή. Θα πλησιάσει στον 1 βαθμό τη Μπάγερν και ο τίτλος θα είναι ανοιχτός έως το τέλος. Αν όμως καταφέρει η Μπάγερν και «σπάσει» το εντός έδρας αήττητο της Ντόρτμουντ θα ξεφύγει 7 βαθμούς και θα βρεθεί αγκαλιά με το 8ο σερί πρωτάθλημα. Η ισοπαλία θα διατηρήσει το προβάδισμα 4 βαθμών των Βαυαρών.
 
 
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες. Η Μπάγερν συνέτριψε με 5-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Βόλφσμπουργκ.
 
Με 0% γκανιότα και τα υπόλοιπα οχτώ παιχνίδια από το Pamestoixima.gr
 
Το ντέρμπι ανοίγει την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Θα ακολουθήσουν αύριο, στις 21:30, τρία ακόμα παιχνίδια, Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ.
 
Η εμβόλιμη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τους υπόλοιπους πέντε αγώνες. Στις 19:30 θα ξεκινήσει το παιχνίδι Λειψία-Χέρτα Βερολίνου και στις 21:30 θα γίνει η σέντρα στις αναμετρήσεις Χοφενχάιμ-Κολωνία, Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε, Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν και Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντζ.
 
 
Το γερμανικό πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Απομένουν επτά αγωνιστικές και τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλα τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά, για τον τίτλο, τα εισιτήρια του Champions League και του Europa League και τον υποβιβασμό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:14