search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Ο πολιτικός έδινε συνέντευξη τύπου μπροστά στα μικρόφωνα και πίσω του η στρουθοκάμηλος τον… κορόιδευε (Video)

25.05.2020 16:01
Ο πολιτικός έδινε συνέντευξη τύπου μπροστά στα μικρόφωνα και πίσω του η στρουθοκάμηλος τον… κορόιδευε (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ισπανία όταν ο πολιτικός Miguel Angel Revilla, μιλούσε στους εκπροσώπους του τύπου για το άνοιγμα του Cabarceno Natural Park, ενός μεγάλου ζωολογικού κήπου στη βόρεια Ισπανία. 
Καθώς ο πολιτικός μιλούσε μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα και σχολίαζε πως όλα πήγαν καλά με τον κορωνοϊό στην περιοχή του και πως θα ανοίξει ξανά ο μεγάλος ζωολογικός κήπος, μια κατεργάρα στρουθοκάμηλος πήγε από πίσω του και έβγαζε το κεφάλι της πίσω από το δικό του. 
Οι δημοσιογράφοι και οι οπερατέρ είχαν πεθάνει στα γέλια αλλά ο πολιτικός απτόητος συνέχιζε να μιλάει. Όταν αργότερα είδε τι είχε συμβεί και πόσο κωμική ήταν η εικόνα με το πρόσωπο του και από πίσω το μεγάλο πουλί σαν να τον κοροϊδεύει, εκείνος το αντιμετώπισε με χιούμορ. 
Ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο αλλά ανέβασε μαζί και μια εικόνα από τους Simpsons τη σειρά κινουμένων σχεδίων όπου είχε συμβεί ένα ανάλογο περιστατικό. Τα βίντεο πάντως του Miguel Angel Revilla, σε λίγες ώρες το είδαν περισσότεροι από 640.000 άνθρωποι 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57