search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Ποπ είδωλο που έπαθε ηλεκτροπληξία και εγκαύματα σε όλο του το κορμί τα παράτησε όλα και εμψυχώνει άλλα θύματα εγκαυμάτων

25.05.2020 16:37
Ποπ είδωλο που έπαθε ηλεκτροπληξία και εγκαύματα σε όλο του το κορμί τα παράτησε όλα και εμψυχώνει άλλα θύματα εγκαυμάτων - Media

 

Ο Axel Schylstrom στα 19 του χρόνια θεωρείτο το ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής στη Σουηδία. Όπου τραγουδούσε γινόταν ένας μικρός πανικός και όλοι ήθελαν να τον ακούσουν. Ακόμη και σε μια εκπομπή για μουσικά ταλέντα ο Axel, σάρωσε. 


Ήρθε η ώρα να γυρίσει το πρώτο βίντεο κλιπ για ένα από τα τραγούδια του. Το βίντεο απαιτούσε ο 19χρονος να ανέβει δεμένος επάνω σε ένα τραίνο, στην κορυφή, και καθώς το τραίνο εκινείτο εκείνος να τραγουδάει. 
Τα πρώτα λεπτά του τραγουδιού κύλησαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που ο Axel, σηκώθηκε λίγο περισσότερο όρθιος από όσο έπρεπε και το κορμί του άγγιξε τα ηλεκτροφόρα σύρματα που βρίσκονταν επάνω από το τραίνο. 


Δεκαέξι χιλιάδες βολτ διαπέρασαν το κορμί του και στην κυριολεξία τον έψησαν. Οι γιατροί δεν ήξεραν εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει. Το 75% του κορμιού του είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού από το ρεύμα. Ύστερα από πολλές ημέρες στην εντατική τελικά ο 19χρονος απέφυγε τον κίνδυνο και χρειάστηκαν δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να ξαναγίνει λειτουργικός. Οι ουλές στο κορμί του όμως παρέμειναν. Χρειάστηκε να περάσουν 475 μέρες και 50 επεμβάσεις 
Τώρα ο Axel έχει παρατήσει το τραγούδι και επισκέπτεται κλινικές εγκαυμάτων σε όλη τη χώρα όπου μιλάει και εμψυχώνει τους εγκαυματίες. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10