09/07/2020 14:46:42

Ποπ είδωλο που έπαθε ηλεκτροπληξία και εγκαύματα σε όλο του το κορμί τα παράτησε όλα και εμψυχώνει άλλα θύματα εγκαυμάτων

Ποπ είδωλο που έπαθε ηλεκτροπληξία και εγκαύματα σε όλο του το κορμί τα παράτησε όλα και εμψυχώνει άλλα θύματα εγκαυμάτων - Media

 

Ο Axel Schylstrom στα 19 του χρόνια θεωρείτο το ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής στη Σουηδία. Όπου τραγουδούσε γινόταν ένας μικρός πανικός και όλοι ήθελαν να τον ακούσουν. Ακόμη και σε μια εκπομπή για μουσικά ταλέντα ο Axel, σάρωσε. 


Ήρθε η ώρα να γυρίσει το πρώτο βίντεο κλιπ για ένα από τα τραγούδια του. Το βίντεο απαιτούσε ο 19χρονος να ανέβει δεμένος επάνω σε ένα τραίνο, στην κορυφή, και καθώς το τραίνο εκινείτο εκείνος να τραγουδάει. 
Τα πρώτα λεπτά του τραγουδιού κύλησαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που ο Axel, σηκώθηκε λίγο περισσότερο όρθιος από όσο έπρεπε και το κορμί του άγγιξε τα ηλεκτροφόρα σύρματα που βρίσκονταν επάνω από το τραίνο. 


Δεκαέξι χιλιάδες βολτ διαπέρασαν το κορμί του και στην κυριολεξία τον έψησαν. Οι γιατροί δεν ήξεραν εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει. Το 75% του κορμιού του είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού από το ρεύμα. Ύστερα από πολλές ημέρες στην εντατική τελικά ο 19χρονος απέφυγε τον κίνδυνο και χρειάστηκαν δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να ξαναγίνει λειτουργικός. Οι ουλές στο κορμί του όμως παρέμειναν. Χρειάστηκε να περάσουν 475 μέρες και 50 επεμβάσεις 
Τώρα ο Axel έχει παρατήσει το τραγούδι και επισκέπτεται κλινικές εγκαυμάτων σε όλη τη χώρα όπου μιλάει και εμψυχώνει τους εγκαυματίες. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.