search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Βασίλη Δημάκη

25.05.2020 16:59
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Βασίλη Δημάκη - Media

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κρατούμενο απεργό πείνας, φοιτητή της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, Βασίλη Δημάκη, πραγματοποίησαν μέλη της πρωτοβουλίας “support art workers”, το απόγευμα, στην Καμάρα.

Ο κρατούμενος φοιτητής επιδιώκει την επιστροφή στο κελί του στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, από το οποίο απομακρύνθηκε λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών για την προστασία από τον κορονοϊό, μεταφερόμενος αρχικά στις φυλακές Γρεβενών και στη συνέχεια στο υπόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα, όπως κατήγγειλαν οι διαδηλωτές, να χάσει την πρόσβαση σε βιβλία και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο για την εξ αποστάσεως συνέχιση των σπουδών του.

Οι διαδηλωτές έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα και ζητώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του κρατούμενου φοιτητή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:08