search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Αμηχανία και… αντιφάσεις Μητσοτάκη για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο (Video)

26.05.2020 06:35

 

Αμήχανος και προβληματισμένος φάνηκε για το θέμα του Έβρου στη χθεσινή του συνέντευξη στο STAR ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Εξάλλου, η αμηχανία τον οδήγησε σε ασυνταξίες, αλλά και σε αντιφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα: είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη του απάντηση είπε επί λέξει «δεν εκτιμώ ότι συνέβη τίποτα στον Έβρο» και στη δεύτερη επί του θέματος τοποθέτηση παραδέχθηκε ότι… «υπήρξε παρουσία τουρκικών στρατευμάτων στον Έβρο, γι’ αυτό έγινε το διάβημα», εξηγώντας ότι αυτό έγινε για να μην υπάρξει… ένταση.

Βεβαίως, όσοι έχουν ασχοληθεί ή παρακολουθήσει έντονα εξωτερική πολιτική, γνωρίζουν ότι διαβήματα «εκ των προτέρων» δεν γίνονται. Η εικόνα, άλλωστε, του αμήχανου και νευρικού Κυριάκου Μητσοτάκη όταν αναφερόταν στο περίπλοκο σκηνικού του Έβρου ήταν αποκαλυπτική του προβληματισμού που επικρατεί στην κυβέρνηση για το θέμα, αλλά και για το πώς το διαχειρίστηκαν ορισμένα κυβερνητικά στελέχη. 

Μόλις χθες ο Νίκος Δένδιας είχα αφήσει αιχμές για τη διαχείριση του Υπ. Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, λέγοντας πως ο ίδιος “δεν είναι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής“. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48